SON DAKİKA
Hava Durumu

KARADENİZ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Komşumuz Samsun'da her gün boğulma vakası yaşanıyor. Bugün de 14 yaşında çocuk boğuldu...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2023 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2023 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
KARADENİZ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Ordu'ya Samsun'a acil önlem alınmalı. Karadeniz'de rip akıntısı can almaya devam ediyor. Amasya'da ikamet eden B. ailesi denize girmek için Samsun'a geldi. Karadeniz'e giren B.B. (13), ablası N.B. (15) ve kuzenleri D.E.B. (14) yüzerken akıntıya kapılarak Karadeniz'in azgın dalgaları arasında kayboldu.

Çocukların kaybolduğunun fark edilmesi üzerine olay yerine deniz polisi, sahil güvenlik ekipleri ile cankurtaranlar sevk edildi. B.B. ile N.B. sudan çıkartılarak ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırıldı. Denizde kaybolan D.E.B.'yi bulmak için ekipler seferber oldu. Kızları denizden çıkartılan ancak yeğenleri E.B. denizde kaybolan M.B. ile eşi F.B. sahilde gözyaşı döküp arama çalışmalarını izledi. Suyun içinde feryat eden F.B. ise kayıp olan eltisinin çocuğunun bulunması için sahilde çırpınıp durdu.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Müdürlüğü dalgıçları tarafından suyun içinde bulunan D.E.B. denizden çıkarılarak ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. D.E.B. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber Zafer Akbaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.