SON DAKİKA
Hava Durumu

KOKARCA’NIN KİLOSU 1000 TL’DEN ALICI BULDU

Ordu’nun Çamaş ilçesinde Belediye Başkanı Leyla Çıtır tarafından kahverengi kokarca zararlısına dikkat çekmek için başlatılan kampanyada ilk alımlar başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
KOKARCA’NIN KİLOSU 1000 TL’DEN ALICI BULDU

Çamaş Mahalle Muhtarı Beytullah Gülmez kampanyaya destek amaçlı topladığı poşet dolusu kokarcaları Başkan Çıtır’a teslim etti.

Çamaş ilçesinde kahverengiler kokarcaya karşı başlatılan kampanyada ilk alımlar başladı. Belediye Başkanı Leyla Çıtır tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan 1 kilo kokarcaya biçilen 250 liralık kampanyaya ilk destek Çamaş Mahalle Muhtarı Beytullah Gülmez’den geldi. Muhtar Gülmez, kahverengi kokarca toplayarak kampanyaya katılan ilk isim oldu.

ÇAMAŞ ESNAFINDAN KAMPANYAYA DESTEK

Başkan Çıtır konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Kampanyamıza gerçekten çok güzel bir ilgi var. Bu konuda Çamaş esnafı da bana destek veriyor. Biz de daha önce 250 TL olarak açıkladığımız ödemeyi 1.000 TL’ye çıkardık. Bunun 250 TL’sini belediye olarak biz, 750 TL’sini esnafımız karşılayacak. Toplamda belediyemiz tarafından 1 kilo kahverengi kokarca getirene 1.000 TL ödeme yapılacak. İlk kokarca alımımızı yaptık. Haydi Çamaş, hep beraber mücadele edelim." dedi.

“RANDIMAN KIRMADAN 250 TL YE SATIN ALIYORUZ”

Muhtar Gülmez, kahverengi kokarca toplayarak kampanyaya katılan ilk isim oldu. Konuyla ilgili Çamaş Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Randıman kırmadan 250 TL’ye satın alıyoruz. Belediye Başkanımızın başlattığı kampanyaya Muhtarımız Beytullah Gülmez den ilk ve anlamlı destek geldi.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.