SON DAKİKA
Hava Durumu

KOMŞU MİLLETVEKİLİNDEN ORDU-GİRESUN HAVALİMANI ÇAĞRISI!

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal TBMM’de yaptığı konuşmada Ordu-Giresun havaalanındaki uçuş sefer sayılarının artırılması çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
KOMŞU MİLLETVEKİLİNDEN ORDU-GİRESUN HAVALİMANI ÇAĞRISI!

Konal yaptığı konuşmada: “Özellikle yaz mevsiminde  Akdeniz ve Ege bölgeleri ile  Karadenizli hemşerilerimizin yoğun yaşadığı Almanya, Belçika, Hollanda, Amerika Birleşik devletleri başta olmak üzere yurt dışı taleplerimizi buradan iletmek istiyorum” dedi.
Milletvekili Konal yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Seçim bölgemde bulunan ve bölgemiz adına yapılan en büyük hizmetlerin başında gelen Ordu-Giresun Havalimanı sefer sayılarının artırılması özellikle yaz mevsimlerinde Akdeniz, Ege Bölgelerine- ve Doğu Karadenizli hemşehrilerimizin yoğun yaşadığı Almanya, Hollanda, Belçika, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere yurt dışı uçuşu taleplerimizi iletmek istiyorum.” diye konuştu.


TİCARİ TAKSİ SORUNUNA DA DEĞİNDİ!


Havalimanlarındaki ticari taksi sorununu da gündeme getiren Milletvekili konal, “Yalnızca Ordu-Giresun Havalimanı’nda değil, birçok havaalanında yaşanan ticari taksi krizine de değinmek istiyorum. Gelen yolcular, maalesef, kendi şehrinden, kendi ilçesinden gelen taksicilerimizden hizmet alamamaktadır. Bu durumu şu örnekle, maalesef, vermek istiyorum: Gecenin bir saatinde  İstanbul’dan Ordu-Giresun Havalimanı’na gelen bir yolcu kardeşimizi Giresun merkezden gelen taksicimiz yolcu olarak aldığı için kazancının çok üzerinde bir para cezası ve on beş günlük trafikten men cezası alıyor. Dahası, bir taksici arkadaşımıza kendi engelli evladını Ordu-Giresun Havalimanı’ndan almasına izin verilmiyor. Havaalanında ekmeğini kazanan taksicilerimizi mağdur etmeden, seçme hakkı baki olan vatandaşlarımız arasındaki bu problemin bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.