SON DAKİKA
Hava Durumu

MEB BİLGİ İŞLEM GENEL MÜDÜRÜ TÜRK, ORDU'DA

Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Özgür Türk, "2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Dönemi" kapsamında okul yöneticileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulunmak üzere Ordu'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
MEB BİLGİ İŞLEM GENEL MÜDÜRÜ TÜRK, ORDU'DA

Bilgi İşlem Genel Müdürü Özgür Türk, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu, Durugöl Şehit Burçin Damcı Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ve Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, yenilenen müfredat programı, Eylül Dönemi Mesleki Çalışmaları ve eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin, öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet etti ve öğretmenlerle görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Okul ziyaretlerinin ardından Bilgi İşlem Genel Müdürü Özgür Türk, Altınordu'da görev yapan okul müdürler ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, öncelikli görevlerinin Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin sağlıklı bir biçimde hayata geçirilmesi olduğunu belirterek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli eğitimleri kapsamında aşamalı geçişin okul öncesi, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıfları kapsayacağını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.