SON DAKİKA
Hava Durumu

MİRASLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa'nın çekirdek değerlerine ve mirasına sahip çıkmak, hepimizin görevidir” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
MİRASLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR 

Fatsa Belediye Başkanı  Kibar, “bölgemizde bulunan eşsiz Kıran köprüsü  aslına uygun bir şekilde yeniden inşa etme kararı aldık. Hem geçmişimize saygı göstereceğiz hem de gelecek nesillere bu tarihi mirası aktaracağız” şeklinde konuştu.

Başkan Kibar Fatsa gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu köprü, Fatsa ilçemizin derin tarihine, Fatsa'mızın kültürüne ve büyüklerimizin anılarına sıkıca bağlıdır. Onun yokluğu, gerçekten eksik bir parça gibi hissettiriyor.Bu köprü, geçmişten gelen bir miras, büyüklerimizin sohbetlerinde yer almış tarihi bir sembolüdür.İyi bir haberim var !Fatsa Belediyesi olarak, 2024 yılında tarihimize olan saygımızla, bu eşsiz köprüyü aslına uygun bir şekilde yeniden inşa etme kararı aldık. Hem geçmişimize saygı göstereceğiz hem de gelecek nesillere bu tarihi mirası aktaracağız.


Bu sadece tarihi bir köprü değil, aynı zamanda toplumumuzun birleştirici gücünü simgeleyecek.Fatsa'nın çekirdek değerlerine ve mirasına sahip çıkmak, hepimizin görevidir.Hep birlikte, Fatsa'mızı daha da güzelleştirmek için tarihimize ve geleceğimize ışık tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.