SON DAKİKA
Hava Durumu

NAZMİYE NİNENİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Erzurumlu Nazmiye Nine Umreye gitmek için sattığı ineğine gözyaşları ile veda etmiş herkesi de duygulandırmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
NAZMİYE NİNENİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Gazeteci Adem Metan Nazmiye Ninenin ineğini satın alıp Nazmiye Nineye geri verdi. Erzurum MHP İl Başkanlığı da torunu ve nineyi Umreye gönderecek. 

Erzurumlu Nazmiye Yavuz'un umreye gitmek için sattığı ineğiyle vedalaşması torunu tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Nazmiye teyzenin ineğine, "Sütlerini yedik, hakkını helal et kızım" diyerek veda etmesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Son kez ineğine sarılan yaşlı kadın “Hakkını helal et yavri. Sütlerin yedik, hakkını helal et benim kızım. Nereye gidersin he yavri? Ben taşıdım arkamla yedirdim seni. İyi baktım sana he mi?” diyerek ineğinden helallikte istedi.

Kısa sürede sosyal medyada yayılan ve herkesin yüreğine dokunan o vedanın ardından müjdeli haber gazeteci Adem Metan’dan geldi. Metan yüzleri güldüren o haberi sosyal medya hesabından, “Arkadaşlar bu ineği alacak olan binlerce insan ve kurum vardı buna eminim. Ama bana nasip oldu. İneği geri aldık. Ödemesini de yaptık” diyerek duyurdu.

Erzurumlu Nazmiye Nine’yi sevindiren olan bununla da bitmedi. MHP Erzurum İl Başkanı Nazmiye Nineyi arayarak, Devlet Bahçeli’nin Baş Danışmanı Eyüp Yıldız’ın kendilerine ulaştığını ve ne gerekiyorsa yapmaları talimatını verdiğini söyledi. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül torunu ve kendisini Umreye göndereceklerini duyurdu.

Haber;Ümit GÜNGÖR

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.