SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖĞRENCİLERİN SERVİS ALANLARI DAHA GÜVENLİ

Fatsa’da velilerin en tedirgin oldukları konulardan birisi okulların önlerinde bulunan cadde yollarında çocuklarının can güvenliği oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
ÖĞRENCİLERİN SERVİS ALANLARI DAHA GÜVENLİ

Özellikle ilkokulların ana kapılarının olduğu bölgelerde araç trafiğinin yoğun olması nedeniyle öğrenciler karşıdan karşıya geçerken ya da servisler inerken daha dikkatli oluyorlardı. 
Dolunay Mahallesinde bulunan Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulunda servisle gelen öğrencilerin okula geçişleri artık güvenli hale geldi.
Okulun ana giriş kapısında sabah ve akşam saatlerinde yoğun araç trafiği olurken, servisler öğrenci indirme ve bindirme yaparken ve özellikle manevralarda çok zor durumda kalıyorlardı. 


Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulu’nda öğrenci servisi indirme-bindirme alanı Fatsa Belediyesi tarafından daha güvenli hale getirildi.
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konu ile alakalı yapılan açıklamada, “Öğrencilerimiz okulun arka tarafında, ana caddeden bağımsız bir alanda merdivenlerden doğrudan servislerine ulaşabiliyorlar. Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde servislerine ulaşmasını sağlayan Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar'a teşekkür ederiz.” denildi.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.