SON DAKİKA
Hava Durumu

OHTAMIŞ EKSİKLİLERİ TAMAMLIYOR

Ordu’nun Ulubey İlçesi Ohtamış Mahallesi Derneği tarafından mahallede yön tabelalarının eksikliği nedeniyle yaşanılan sıkıntı çözüme kavuşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
OHTAMIŞ EKSİKLİLERİ TAMAMLIYOR



Ohtamış Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Karşıkol Sokak ile Sırageçe Sokak'taki eksik yön tabelalarına yönelik dernek tarafından iyileştirme çalışmaları yapıldı. Ohtamış Mahallesi Derneği diğer sokaktaki yön ve sokak tabelalarına yönelik çalışmaların devam edeceğini bildirirken, mahallenin güzelleştirilmesi adına tabelaların bir ay içerisinde bitirileceği bildirildi.
Dernekten yapılan açıklamada, “ Ohtamış Mahallemizin birçok sokağında daha önce yön tabelaları ile ilgili bir çalışma yapmıştık. Yine bu doğrultuda yön tabelası çalışmalarımız devam ediyor. Ohtamış şelalesini gösteren yön tabelaları hazırlandı. Karşıkol sokak ile Sırageçe Sokak'taki eksik yön tabelaları ile ilgili baskı çalışmaları başlatıldı. Ayrıca Ohtamış Mehmet Şirin Yaşam Merkezi Projemize ait tabelalar baskı aşamasında. Diğer sokaklarda eksik olan yön tabelaları konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Hedefimiz bir kaç ay içerisinde yön tabelalarının tamamını bitirmeyi hedefliyoruz” ifadeleri yer aldı.
Haber: Ümit Güngör

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.