SON DAKİKA
Hava Durumu

ORDU’DA ÜRETİLİYOR, TÜM TÜRKİYE’DE TÜKETİLİYOR

OBB ORTAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel’i ziyaret etti. Ziyarette Gürata markası ve Aybastı Yalası başlığı ile tüm Türkiye’de zincir marketlerde satışa sunulan kaşar peynir tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
ORDU’DA ÜRETİLİYOR, TÜM TÜRKİYE’DE TÜKETİLİYOR

Konuyla ilgili OTSO’dan yapılan açıklamada; “Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel’i ziyaret ederek, Ordu Büyükşehir Belediyesi ORTAR A.Ş. desteğiyle Cumhurbaşkanlığı himayelerinde   “Beni Hafife Alma Projesi” kapsamında Gür Ata markası ve Aybastı Yaylası başlığı ile satışa sunulan ve tüm Türkiye’de zincir marketlerde satışa sundukları kaşar peyniri tanıttı.” denildi. 
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Başkan Karlıbel projeyi hayata geçirip, emek veren herkese teşekkür ederek; “Yaklaşık 1000 süt üreticisinin üye olduğu Aybastı Süt Birliği’nin ürünlerini işleyerek peynir üreten ve bu peynirleri Odamız üyesi Ordu Büyükşehir Belediyesi ORTAR A.Ş. desteğiyle Cumhurbaşkanlığı himayelerinde  “Beni Hafife Alma Projesi” kapsamında GürAta markası ve Aybastı Yaylası başlığı ile tüm Türkiye’de zincir marketlerde satışa sunan ORTAR A.Ş.’yi tebrik ediyor, bu nazik ziyaretlerinden dolayı ORTAR Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser’e teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu. 

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.