SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZER’DEN ÜNYE VE ÇAYBAŞI’NA MÜJDE GELDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’den Ünye ve Çaybaşı ilçelerine müjde geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
ÖZER’DEN ÜNYE VE ÇAYBAŞI’NA MÜJDE GELDİ

Özer, Ünye ilçesinin kronik sorunu haline gelen Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattıklarını ve Çaybaşı Belediyesi’ne 10 milyon TL hibe desteği aldıklarını söyledi. Özer: “Ordu’nun sorunları ile sürekli ilgilenen ve her türlü desteği veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

Ordu’ya geldiği günden bugüne birçok yatırımların kazandırılmasını sağlayan Milletvekili Özer’den bir müjde de Ünye ve Çaybaşı ilçesine geldi. Özer Ünye ilçesinin kronik sorunu olan Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattıklarını ve Çaybaşı Belediyesine 10 milyon hibe desteği aldıklarını duyurdu. 

ÇAYBAŞI’NA 10 MİLYON TL DESTEK

Özer, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ettik. Ünye ilçemizin kronik sorunu olan Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattık. Çaybaşı Belediyemize 10 milyon hibe desteği aldık. Ordu’nun sorunları ile sürekli ilgilenen ve her türlü desteği veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

BAŞKAN TAVLI’DAN TEŞEKKÜR

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Milletvekili Özer’e teşekkür ederek; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile bir araya gelerek, Ünye'mizin yıllardır kronikleşen Yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili sürecin başlamasına katkıda bulunan AK Parti Ordu Milletvekilimiz, Bakanımız, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanımız Sn. Prof. Mahmut Özer'e şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 

“HAYIRLI OLSUN ÇAYBAŞI’M”

Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit ise paylaşımında: “Ordu’muz için Ankara’da gece gündüz özveriyle mesai harcayan AK Parti Ordu Milletvekilimiz, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile bir araya gelerek, Çaybaşı Belediyemize 10 milyon hibe desteğini sağlamıştır. Ordu’nun sorunları ile sürekli ilgilenen ve her türlü desteği veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a ve Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer’e şahsım ve tüm Çaybaşılılar adına teşekkür ediyorum. Hayırlı Olsun Çaybaşı’m.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.