SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞEHİT AİLESİNDEN BAŞKAN’A ZİYARET

2016 yılında Şırnak’ın Besta Dereler bölgesinde düzenlenen operasyon sırasında PKK’lı teröristlerce girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Sercan Öklük’ün ailesi Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Libar’ı ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
ŞEHİT AİLESİNDEN BAŞKAN’A ZİYARET

Fatsa’nın tanınan ve sevilen gençlerinden olan Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Sercan Öklük’ün ilçede hatıraları ve anıları hala hatırlanıyor. Şehidin Annesi Bülbül ve Babası Nihat Öklük evlatlarının hatırları ile yaşamaya devam ederken, bir yandan da evlatlarının ismini yaşatmaya devam ediyorlar.
Şehit Sercan Öklük’ün ailesi desteklerinden ötürü Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı makamında ziyaret ettiler. Evlatlarının şehadetinin yıl dönümleri başta olmak üzere çoğu konuda Başkan Kibar’ı yanların gördüklerini belirten Öklük ailesi, Başkan Kibar’a ziyaretlerinde hediye takdiminde de bulundular.


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Şırnak’ın Besta Bölgesi’nde düzenlenen operasyon sırasında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehadet mertebesine ulaşan Jandarma Uzman Onbaşı Sercan Öklük’ün kıymetli anne ve babası, Hatipli Mahallesi Muhtarımız Yusuf Öklük ve beraberindekiler misafirimiz oldu. Nazik ziyaretlerinden ve kıymetli hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.