SON DAKİKA
Hava Durumu

“SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yaşanan su sorunu ardından Belediye Başkanı Cemil Coşkun tarafından OSKİ’ye sunulan Gölet Projesi başvurusu sonuç verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
“SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmaların başladığı proje ile ilgili Başkan Coşkun: “Güzel ilçemizin her sorununu kendi sorunumuz olarak görüyor ve bir çözüm yolu üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Coşkun: “İlçemizin su sorununu çok büyük ölçüde giderecek olan gölet projesine belediye olarak bütün imkanlarımızla destek olmaya devam ediyoruz. Su sorununun nedenleri  ve çözüm önerileri üzerine çalışmalar yaparak hazırlamış olduğumuz raporu OSKİ Genel Müdürlüğüne sunarak Gölet Projesinin başlamasını sağladık.” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ”

İlçemizde Oski Genel Müdürlüğünün istediği her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını kaydeden Başkan Coşkun: “Her defasında kendilerine ileterek çözümlerimiz ile birlikte bir çok kez istişarelerde bulunduk. Güzel ilçemizin her sorununu kendi sorunumuz olarak görüyor ve bir çözüm yolu üretmeye çalışıyoruz. İlçemiz için kafa yormaya, çalışmaya ve üretmeye her zaman devam edeceğiz. “Gülmek, Bir Halk Gülüyorsa Gülmektir.” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.