SON DAKİKA
Hava Durumu

TARİHİN EN ESKİ ER MEYDANINDA GERİ SAYIM BAŞLADI

17-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 916’ıncı Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali için geri sayım başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
TARİHİN EN ESKİ ER MEYDANINDA GERİ SAYIM BAŞLADI

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ve İlçe Kaymakamı Murat Karnap ve beraberindeki heyet festivalin yapılacağı alanda son incelemeleri yaptı. Başkan Gündoğar yaptığı açıklamada; “1700 Pehlivanımızın kol bağlayacağı dualı çayırda bu tarihi anı yaşamaya tüm güreş severleri davet ediyorum.” dedi.

Gündoğar sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada; “İlçe Kaymakamımız Sayın Murat Karnap, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin İnanır, Aybastı Perşembe Yaylası Festival Ağamız Sayın Ender Şahin, İlgili Daire Başkanları, Kurum Amirleri ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte tarihin en eski er meydanında bir araya geldik.” diye konuştu.

“SON HAZIRLIKLARI GÖZDEN GEÇİRDİK”

Gündoğar 17-21 Temmuz’da başlayacak festivalle ilgili; “Dolu dolu etkinlikler ve kıran kırana güreşler ile gerçekleştireceğimiz 916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali için son hazırlıklarımızı gözden geçirdik. 1700 Pehlivanımızın kol bağlayacağı dualı çayırda bu tarihi anı yaşamaya tüm güreş severleri davet ediyorum. İlçemize vermiş olduğu destek ve hizmetlerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız kıymetli büyüğümüz Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Bakanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.