SON DAKİKA
Hava Durumu

TEKSTİL PARK PROJELERİ İNCELENDİ

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş Ordu Valiliği, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Çamaş, Çatalpınar ve Aybastı Belediyeleri ile Odamız ortaklığında gerçekleştirilen TEKSTİLPARK projelerinde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
TEKSTİL PARK PROJELERİ İNCELENDİ


Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ile birlikte tesisleri ziyaret eden Karataş, Çatalpınar-Çamaş bölgesinde yapımı tamamlanan tesiste yaptığı incelemenin ardından yaptığı açıklamada "Birçok ailemize iş kapısı olacak bir yatırımın daha tamamlandığını görmek bizlere mutluluk veriyor. Bölge ekonomimizi katma değeri yüksek projelerle kalkındırmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.  Projenin bu aşamaya gelmesinde emeği olan tüm kurumlarımıza ve tesisimize yatırım yapan Odamız Üyesi ORFİL Tekstil yatırımcılarına bölge halkımız adına bir kez daha minnet ve şükranlarımı  sunuyorum." dedi.

Heyet daha sonra Aybastı ilçesine yaptığı ziyarette burada inşaatı devam eden tesisi inceleyerek, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan'a ziyarette bulundu. BUrada gerçekeleşen toplantıda projenin gidişatı ile ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Karataş, buradaki tesisin de kısa sürede tamamlanması için gerekli çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

Haber: İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.