SON DAKİKA
Hava Durumu

TEMİZ BİR FATSA, TEMİZ BİR GELECEK İÇİN EL ELE VERDİLER

Dünya Temizlik Günü nedeniyle ilçemizde hummalı bir temizlik hareketi başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
TEMİZ BİR FATSA, TEMİZ BİR GELECEK İÇİN EL ELE VERDİLER

İlçemiz Bolaman Köprüsü ve Atatürk Parkı arasında kayalık alan, yürüyüş yolları, sahil çevresinde Fatsa Belediyesi ve gönüllü vatandaşlarca çöp temizliği yapıldı.

16 Eylül Dünya Temizlik Günü, dünyada çevre temizliği ve doğanın korunmasına dikkat çekmek için kutlanıyor. Her ne kadar ilçemizde duyarsız vatandaşlarca gelişi güzel çöp atma ve bırakma davranışının önüne geçilemese de gönüllü vatandaşlar ve Belediye ekipleri Fatsa’nın temizliği için emek harcıyor.

Fatsa Belediyesi de bu anlamlı günde düzenlenen etkinlikle onlarca poşet çöp topladı. Belediye tarafından yapılan etkinlikle alakalı, “Fatsa Belediyesi ekiplerimizle birlikte gönüllü vatandaşlarımızda çevrelerine olan sorumluluklarını yerine getirmek ve temiz bir geleceğe katkıda bulunmak için bu özel güne katıldılar. Çevremize ve doğamıza olan sorumluluğumuzu sadece Dünya Temizlik Günü'nde değil, her zaman hatırlıyoruz. Temiz bir Fatsa, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak çalışmaya devam edeceğiz.” denildi.

Haber;İslam Duran 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.