SON DAKİKA
Hava Durumu

TORUN’DAN ÇİFTÇİLER İÇİN 5 LİRALIK DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun, 5 bin liralık ikramiyenin çiftçiler için hayati bir destek olduğunu ifade ederek, iktidarın çiftçilere yönelik politikalarını eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
TORUN’DAN ÇİFTÇİLER İÇİN 5 LİRALIK DESTEK



Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın açıklaması gerçekleştirerek, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi oyları ile kabul edilen ikramiyeden ÇKS’ye kayıtlı olan çiftçilerin ikramiyeden yaralanamadığını ifade etti ve “Saray iktidarı çiftçimize nasıl zulmedeceğini şaşırmış durumda. Emekliler içerisinde ayrımcılık yapan 5.000 TL emekli ikramiyesini almaya hak kazanarak milli piyangonun büyük yılbaşı çekilişini kazanmaktan daha zor hale getirmiştir. Bütün itirazlarımıza karşı AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edilen kanunla çiftçi kayıt sistemine kayıtlı emekli çiftçilerimiz söz konusu ikramiyeden yararlanamıyor” diye konuştu.
Torun, Çiftçilere yönelik her desteğin mümkün olan en üst seviyeye çıkarılması gerektiğini belirterek, “AK Parti iktidarı boyunca milletin efendisi olmaktan çıkıp mağduriyetlerin efendisi haline gelen çiftçilerimize yönelik her desteğin mümkün olan en üst seviyede yurttaşlarımıza ulaştırılmasına yönelik çalışma başlatılmasını bir an önce talep ediyoruz ve istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Ümit GÜNGÖR

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.