SON DAKİKA
Hava Durumu

TORUN: “DENİZDE KUM, GÖLKÖY’DE SORUN BİTMİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun Gölköy ilçesinde yaşanan su ve kanalizasyon sorunlarına sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
TORUN: “DENİZDE KUM, GÖLKÖY’DE SORUN BİTMİYOR”

Torun; “Denizde kum, Gölköy'de dert bitmiyor! Gölköy'de su akmıyor ama kanalizasyon şarıl şarıl bahçelere, yollara akıyor! Halk sağlığı alarm veriyor, hemşerilerimiz kokudan, pislikten balkona dahi çıkamıyor!” dedi.

Gölköy'de yıllardır çözülmeyen bir su sorunu var olduğuna dikkat çeken Milletvekili Torun; “Sağanak ve sellerde musluklardan çamur akıyor, günlerce hiç su akmadığı oluyor ancak Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ’den ne ses var, ne de icraat. İnsanları sudan mahrum bırakmak, hayattan mahrum bırakmak demektir! Biz halkımızın yaşam hakkının takipçisiyiz. Hemşerilerimizin mağduriyetini hemen giderin!” diye konuştu.

“SORUNA ÇÖZÜM İSTİYORUZ”

Gölköy'de suların akmadığını ama kanalizasyonun şarıl şarıl bahçelere, yollara aktığını ifade eden Torun; “Halk sağlığı alarm veriyor, hemşerilerimiz kokudan, pislikten balkona dahi çıkamıyor! Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ vatandaşlarımızın sesini duymuyor! Müdahale etmek için kanalizasyonun bütün şehri basmasını mı bekliyorsunuz? Çözüm istiyoruz! Hemen! Şimdi!” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.