SON DAKİKA
Hava Durumu

TORUN: “FINDIK HAKKINI ALACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun Trabzon Meydan Park'ta, "Fındık Üreticisinin Sorunları ve Çözüm Önerileri" üzerine düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
TORUN: “FINDIK HAKKINI ALACAK”

Torun konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Fındık hakkını alacak yoksa bu meydanlar her gün dolup taşacak!” dedi.

Milletvekili Torun, Karadeniz il başkanları ile birlikte Trabzon Meydan Park'ta, "Fındık Üreticisinin Sorunları ve Çözüm Önerileri" üzerine düzenlenen basın açıklamasına katıldı. Torun fındığın hakkını alması için meydanların her gün dolarak taşacağını söyledi.

ÜRETİCİLERİ YANLIZ BIRAKMADI

Milletvekili Torun toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkan Yardımcımız Erhan Adem, Trabzon Milletvekilimiz Sibel Suiçmez, Samsun Milletvekilimiz Murat Çan, Ordu İl Başkanımız Bülent Akpınar, Trabzon İl Başkanımız Mustafa Bak, Rize İl Başkanımız Saltuk Deniz, Artvin İl  Başkanımız Orhan Yusuf Atan, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Kaya, Beşikdüzü Belediye Başkanımız Burhan Cahit Erdem, Sinop İl Başkanımız Aykut Cem Yalçınkaya, İlçe Başkanlarımız ve yol arkadaşlarımız ile Trabzon Meydan Park'ta, "Fındık Üreticisinin Sorunları ve Çözüm Önerileri" üzerine düzenlediğimiz basın açıklamasındayız. Fındık hakkını alacak yoksa bu meydanlar her gün dolup taşacak!” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.