SON DAKİKA
Hava Durumu

TORUN: “ORDU SON YILLARDA SEL FELAKETİYLE ANILIR OLDU”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun İkizce ilçesinde etkili olan sel felaketi ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
TORUN: “ORDU SON YILLARDA SEL FELAKETİYLE ANILIR OLDU”

Selden zarar gören esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Torun: “Ordumuz son yıllarda sürekli sel felaketleriyle anılır oldu. Şehrimizi koruyacak altyapı çalışmalarını yakından takip ediyoruz.” dedi.

Ordu’nun İkizce ve Çaybaşı ilçesinde geçtiğimiz gün etkili olan yoğun yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde 1 kişi hayatını kaybetmiş, ev ve iş yerlerini su basmıştı. Hayvanlar ise sel sularına kapılarak telef olmuş, tarım alanları ise zarar görmüştü. Milletvekili Seyit Torun İkizce ilçesinde etkili olan sel felaketi ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

“ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Torun sel bölgesinde yaptığı incelemelerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “İl Başkanımız Bülent Akpınar ve Ünye İlçe Başkanımız İsa Maral ile birlikte İkizce'deyiz. Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ordumuz son yıllarda sürekli sel felaketleriyle anılır oldu. Şehrimizi koruyacak altyapı çalışmalarını yakından takip ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.