SON DAKİKA
Hava Durumu

TORUN, SEL ZARARINI YERİNDE İNCELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun geçtiğimiz hafta Çamaş ilçesinde etkili olan yoğun yağışın ardından meydana gelen selde zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
TORUN, SEL ZARARINI YERİNDE İNCELEDİ

Torun’a Kabataş Belediye Başkanı Bülent Güney ile Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır eşlik etti. Torun yaptığı açıklamada: “Doğal afetlere karşı kalıcı önlemler alınması için girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Geçtiğimiz hafta sonu Ordu’da etkili olan yoğun yağışın ardından birçok ilçede sel felaketi meydana gelmiş, ev ve iş yerlerini su basarak karayolu ve tarım alanları zarar görmüştü. Milletvekili Torun, selde zarar gören Çamaş ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

“KALICI ÖNLEMLERİN ALINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Torun konuyla ilgili yaptığı paylaşımda: “Kabataş Belediye Başkanımız Bülent Güney ile Çamaş'ı ziyaret ederek Çamaş Belediye Başkanımız Leyla Çıtır ve İlçe başkanımız Kadir Ağırtaş ile selde zarar gören bölgeleri inceledik. Doğal afetlere karşı kalıcı önlemler alınması için girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.