SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜCRETSİZ YOLCU TAŞIMA SORUNUNA NOKTA ATIŞ!

Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şube Başkanı Selma Gülseren, Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanlığı'nın yaptığı 18 kalem de ücretsiz yolcu taşımacılığını kaldırdıkları açıklamasının ardından, harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
ÜCRETSİZ YOLCU TAŞIMA SORUNUNA NOKTA ATIŞ!

Yetkililerle görüşen Gülseren; “Engellilerin muafiyetlerinin devam ettiğini ve hakarete varan yaklaşımlarda bulunan şöforlerin bildirilmesini ve konu hakkında gereken işlemlerin yapılacağını duyurdu.

Gülseren sosyal medyasından yaptığı açıklamada, Ordu Şöforler Odası Başkanı ve Altınordu Belediyesi ile görüşmelerin devam ettiğini, engelli arkadaşların haklarını sonuna kadar savunacaklarını söyledi. 


“TEK YÜREK OLALIM”

Gülseren yaptığı açıklamada; “Türkiyede birçok illerde sıkıntılı yaşayan kardeşlerimizin Türkiye Sakatlar Derneği ailesi ve bütün engelli hakları savunucusu olarak Şoför esnafımızında mağduriyetlerini gidermek için yerel yönetimle görüşmeler yaparak iki tarafında maduriyetini gidererek engelli kardeşlerimizin zaten zor hayatlarını bir nebzede olsun kolaylaştırıp hayata katılıp mutlu olmalarına, gönül köprüleri kurup ,tek yürek olalım” dedi. 

Haber: Müjdat Hülür

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.