SON DAKİKA
Hava Durumu

“ULAŞIM AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN GÜÇLENDİRİYORUZ”

Ordu’nun Aybastı ilçesinde ulaşım seferberliği devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Uzundere Mahallesi’nde beton yol çalışmaları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
“ULAŞIM AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN GÜÇLENDİRİYORUZ”

Yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan İzzet Gündoğar: “Beton yol çalışmalarımız ile birlikte ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyor, Aybastı’mız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek heyecanımız şehrimiz için.” dedi. 

Başkan İzzet Gündoğar yürütülen çalışmalarla ilgili asırlık yol çalışmalarında sıranın Uzundere ve Kızıldere Mahallelerinde olduğunu kaydederek; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen beton yol yapımı çalışmaları kapsamında, Uzundere Mahallelerimizdeki beton yol çalışmamız tamamlanarak mahallemiz beton yoluna kavuştu.” diye konuştu. 

“İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Aybastı’nın her karış toprağının kendileri  için aynı özellik ve değerde olduğunu ifade eden Gündoğar: “Yarınlara umutla bakmak gelecek nesillere daha da yaşanılabilir Aybastı bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Beton yol çalışmalarımız ile birlikte ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyor, Aybastı’mız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek heyecanımız şehrimiz için. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.