SON DAKİKA
Hava Durumu

“ÜRETİCİ BİZİZ FİYATI BİZ BELİRLERİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, Samsun Milletvekili Murat Çan ve beraberindeki heyet fındık üzerine bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere Ordu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
“ÜRETİCİ BİZİZ FİYATI BİZ BELİRLERİZ”

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Adıgüzel; “Bölgemizin, ve yöre halkının en önemli geçim kaynağı fındık hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Üretici biziz fiyatı biz belirleriz.” dedi. 

Gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti ile yaklaşan fındık sezonu, fındık fiyatı ve fındığın geleceği gibi hususlar istişare edildi. Ziyaretle ilgili CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel yaptığı paylaşımda; “Genel başkan yardımcımız Erhan Adem, Ordu il başkanımız Bülent Akpınar, bölge il başkanlarımız, bölge milletvekilimiz, belediye başkanlarımız,il kadın kollarımız ve partililerimiz ile birlikte Ordu Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Adil Levent Karlıbel ve yönetimini ziyaret ederek bölgemizin, ve yöre halkının en önemli geçim kaynağı fındık hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.