SON DAKİKA
Hava Durumu

“ÜRETİCİLERİMİZİN MEMNUN OLACAĞI BİR FİYAT AÇIKLANACAK”

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür ile Düzce Milletvekili Ercan Öztürk Fındık Çalışma Grubu toplantısı sonrası açıklanacak fındık fiyatları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
“ÜRETİCİLERİMİZİN MEMNUN OLACAĞI BİR FİYAT AÇIKLANACAK”

Temür hükümetin üreticilerin memnun olacağı bir fiyat açıklayacağını ifade ederken, Milletvekili Öztürk ise; “Üreticilerimizin maliyetleri başta olmak üzere rekolte tahminlerini değerlendirerek, fiyat istikrarını koruyacak ve fındıkta verimliliğin arttırılmasını sağlayacak çalışmaları detaylı bir şekilde konuştuk.” dedi. 

Temür toplantı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “TBMM Fındık Çalışma Grubu olarak bu güne kadar yapmış olduğumuz toplantılarda ele alınan konuları Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya iletmek üzere bir araya geldik.
Fındık alım politikaları ve üreticimizin memnuniyetini en üst seviyede tutulacak tavsiyeleri bakanımıza ilettik. Üreticilerimizin her daim yanında olan hükümetimiz inşallah üreticimizin memnun olacağı bir fiyat açıklayacaktır. Yapılan bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

“FINDIKTA FİYAT İSTİKRARI KORUNACAK”

Milletvekili Öztürk ise yaptığı açıklamada: “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'nın başkanlığında AK Parti Grup Başkanvekimiz Sayın Leyla Şahin Usta ile beraber bölge Milletvekilleri olarak Fındık Çalışma Grubu Toplantısı'nda bir araya geldik. Bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındık ile ilgili konuları ele alarak, vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek politikalar hakkında görüş alışverişi yaptığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu. 

“TÜM KESİMLERİN MEMNUNİYETİ KARŞILANACAK”

Öztürk, üreticilerin maliyetleri başta olmak üzere rekolte tahminlerini değerlendirerek, fiyat istikrarını koruyacak ve fındıkta verimliliğin arttırılmasını sağlayacak çalışmaları detaylı bir şekilde konuştuklarını belirterek; “Hep birlikte tüm kesimlerin memnuniyetini karşılayacak politikaları hayata geçirmenin gayretindeyiz. Bereketli bir sezon olsun inşallah.” sözlerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.