SON DAKİKA
Hava Durumu

UZUNKUM PLAJI’NDA NİHAL ECE ERGÜN RÜZGARI ESTİ

Fatsalılar Uzunkum Plajı’nda düzenlenen konserde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
UZUNKUM PLAJI’NDA NİHAL ECE ERGÜN RÜZGARI ESTİ

Gecede dinleyicileriyle buluşan Fatsalı Sanatçı Nihal Ece Ergün’ün performansı ise büyük beğeni topladı. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar etkinlikle ilgili paylaşımında: “Fatsa'mızın incisi Uzunkum Plajımızda birbirinden harika konserle bir araya geldik.” dedi.

Fatsa Belediyesi önderliğinde ilçede yaz konserleri devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar öncülüğünde Uzunkum Plajında düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“HER ZAMANKİ GİBİ MUHTEŞEMDİN FATSA’M”

Etkinlikle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; “Fatsa'mızın incisi Uzunkum Plajımız'da birbirinden harika konserle bir araya geldik. Bu güzel konser için Nihal Ece Ergün'e, Kandemir Kaytaz'a, Evrim Yılmaz'a ve coşkularıyla, neşeleriyle enerji saçan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Yarın ve pazar günü devam edecek olan konserlerimize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

GECEDE NİHAL ECE ERGÜN RÜZGARI

Gecede sahne alan Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi öğretmeni ve aynı zamanda Fatsa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Ergün'ün eşi Nihal Ece Ergün'ün performansı dinleyicilerinden tam not aldı. “Gözümden Akan Yaş Ol”  klibinde muhteşem sesiyle müzik severlerden kısa sürede büyük ilgi gören Ergün milyonlarca kişi tarafından dinlenme başarısı yakalamıştı. Geçtiğimiz günlerde “Sen Varsan" adlı ikinci klibini yayımlayan Ergün ilk kez dinleyicileriyle buluştu. Gösterdiği muhteşem performansı ile göz dolduran Ergün, müzik sektöründe iddialı yükselişine devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.