SON DAKİKA
Hava Durumu

VALİ EROL YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Ordu Valisi Muammer Erol ve beraberindeki heyet Aybastı Kaymakamı Murat Karnap’ı ile Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar’ı ziyaret ederek ilçeye yapılan yatırımları ve projeleri yerinde inceledi. 

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
VALİ EROL YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Ziyarette ilgili Başkan Gündoğar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Bilgi, tecrübe ve deneyimi ile Ordu’muza değer katan,  Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol, İlçe Kaymakamımız Sayın Murat Karnap, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atilla Aksoy, İl Tarım Müdürümüz Sayın Kemal Yılmaz’ı; AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Kamil Yediyıldız, Meclis Üyelerimiz ve hemşerilerimiz ile birlikte belediyemizde misafir ettik.” dedi. 

“DEVAM EDEN PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİK”

Aybastı’da devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili heyete bilgi veren Gündoğar:  “17-21 Temmuz tarihleri içerisinde gerçekleştireceğimiz tarihi 916. Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali hazırlıkları konusunda Sayın Valimizi bilgilendirdik. Nazik ziyaretleri için Sayın Valimize ve beraberindeki misafirlerimize teşekkür ediyor, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.