SON DAKİKA
Hava Durumu

“YAKINDA YENİ MÜJDELER PAYLAŞACAĞIZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Ünye’nin Tekkiraz Mahallesi Entegre Sağlık Merkezi, 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
“YAKINDA YENİ MÜJDELER PAYLAŞACAĞIZ”

Hamarat yaptığı paylaşımda: “Ordu'muz için Ünye'miz için var gücümüzle, dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda hemşehrilerimiz ile yine yeni müjdeler paylaşacağız. İnşaatı çok yakın bir zamanda tamamlanacak olan Aile Sağlığı Merkezi Tekkiraz Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Hamarat ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Ünye Tekkiraz Mahallesi Entegre Sağlık Merkezi, 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet binası inşaatını İlçe başkanımız Hasan Fahri Alparslan, belediye başkanımız Hüseyin Tavlı ve teşkilat mensubu kardeşlerimizle incelemelerde bulunduk. Tekkiraz mahallemizde uzun zamandır yapılması planlanan ve bugün de inşaatında incelemelerde bulunduğumuz içerisinde diş ünitesi ve röntgen gibi  birimlerin de olduğu 1270 m2 kapalı alanlı Aile Sağlığı Merkezimizinin inşaatını hız kesmeden tamamlayıp kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için çok heyecanlıyız.” diye konuştu.

“DAYANIŞMA İÇERİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bu sürece büyük katkı sunmuş olan  Eski Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'ya, sürecin tamamlanmasına yeni katkılar sunacağından emin olduğumuz yeni Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na, milletvekili arkadaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ordu'muz için Ünye'miz için var gücümüzle, dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda hemşehrilerimiz ile yine yeni müjdeler paylaşacağız. İnşaatı çok yakın bir zamanda tamamlanacak olan Aile Sağlığı Merkezi Tekkiraz Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.