SON DAKİKA
Hava Durumu

“YARINLARA BİRLİKTE YELKEN AÇACAĞIZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ordu Kano Kulübü Yaşam Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen Kano Festivali’ne katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
“YARINLARA BİRLİKTE YELKEN AÇACAĞIZ”

Başkan Kibar etkinlikle ilgili yaptığı paylaşımda; “Engelleri aşarak, umut dolu yarınlara birlikte yelken açacağız.” dedi. 
Başkan Kibar etkinlikte çocuklarla keyifli vakit geçirerek özel günde onların yanında oldu. Etkinlikle ilgili Başkan Kibar yaptığı paylaşımda; “ORKADO (Ordu Kano Kulübü Yaşam Derneği) tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen Kano Festivali’ne, Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen, İkizce Kaymakamı Fazıl Tüzel, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ile birlikte katılım sağladık.” dedi. 


“ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”


Başkan Kibar sözlerini şu sözlerle tamamladı: “Engelsiz bir dünya için mücadele ederken, her birimizin bu yolda omuz omuza vermesi gerektiğini unutmamalıyız. Engelli bireylerin yaşadığı zorlukları anlamak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmalıyız. Tüm katılımcılara, destek verenlere ve bu etkinliği düzenleyen ORKADO'ya teşekkür ediyorum. Engelleri aşarak, umut dolu yarınlara birlikte yelken açacağız.” açıklamasında bulundu. 

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.