SON DAKİKA
Hava Durumu

YILLARIN SORUNU İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Ordu’nun Aybastı İlçesi’nde ulaşımda ciddi sorun haline gelen 12.5 kilometrelik Uzundere-Zaferimilli bağlantı yolu sıcak asfalt yapım çalışmaları için start verildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
YILLARIN SORUNU İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Belediye Başkanı İzzet Gündoğar yürütülen çalışmalarla ilgili; “Dağ taş yakın uzak demeden hizmete devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Başkan Gündoğar, yılların sorunu olan ve seçim vaadleri arasında olan 12.5 Kilometrelik Uzundere-Zaferimilli bağlantı yolu sıcak asfalt yapım çalışmaları için bismillah diyerek başladıklarını kaydederek; “Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin İnanır, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Kamil Yediyıldız, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın İlhan Uykun, AYDEF Başkanımız Sayın Ali Danış, Uzundere Mahalle Muhtarımız Metin Koçalan, Zaferimilli Mahalle Muhtarımız Selim Kaya ve İş İnsanı Ayhan Yalçınkaya ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bizler bağrına basan hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

“HİZMET EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Mahalelerinin bu hizmete kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Gündoğar; “Ordumuzun mimarı kıymetli büyüğümüz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin İnanır’a AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Kamil Yediyıldız’a ve Meclis Üyelerimize İlçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Dağ taş yakın uzak demeden hizmete devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.