SON DAKİKA
Hava Durumu

YILMAZ’DAN PERŞEMBE YAYLASI İÇİN ORDULU SİYASİLERE ÇAĞRI!

İYİ Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz Aybastı Perşembe Yaylası'nda başlatılan maden arama çalışmalarının acil olarak durdurulması gerektiğini söyledi.  

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
YILMAZ’DAN PERŞEMBE YAYLASI İÇİN ORDULU SİYASİLERE ÇAĞRI!

Ordulu siyasilere de çağrıda bulunan Yılmaz: “Korgan ilçemiz ve Aybastı Perşembe Yaylası sınırları içerisinde başlatılan bu vahim faaliyete son verdirmek için harekete geçin.“ dedi. 

Ordu’nun Aybastı Perşembe Yaylası'nda başlatılan maden arama çalışmalarına tepkiler çığ gibi büyüyor. Doğa katliamına bir tepkide İYİ Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz’dan geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapan Yılmaz: “UNESCO Mirası Adayı, Aybastı Perşembe Yaylası'nda başlatılan maden arama çalışmaları acil olarak durdurulmalıdır. Turizmin kalbi, Türklerin Doğu Karadeniz'e ilk giriş kapısı, 6 bin şehidimizin mezarını barındıran ve menderesleriyle ünlü olan Perşembe Yaylası sınırlarında maden arama faaliyeti yapılması akıl alır gibi değil ve kabul edilemez!” diye konuştu. 

“SONUNA KADAR TEPKİMİZİ GÖSTERECEĞİZ”

Yapılan maden arama çalışmaların bir an önce durdurulması gerektiğini ifade eden Yılmaz: “Bu tarihi ve doğal mirasımıza yapılan müdahalenin bir an önce durdurulması, yetkililerin bu büyük yanlıştan dönmesi ve geri adım atmaları gerektiğini hatırlatıyoruz. Doğamıza, tarihimize ve cennet vatanımıza sahip çıkmak, her birimizin asli vatandaşlık görevidir! Hiç kimsenin şüphesi olmasın! Her zaman bölge halkının yanında olacağız. Maden arama faaliyetlerinin devam etmesi halinde demokratik yollarla sonuna kadar tepkimizi göstereceğiz.” şeklinde konuştu. 

“ORDULU SİYASİLERE SESLENİYORUM”

Ordulu siyasilere çağrıda bulunan Yılmaz: “Güzel coğrafyamızın, duyarlı insanlarının haklı feryadına sırtınızı dönmeyin. Halkın ve doğanın sesine kulak verin! Korgan ilçemiz ve Aybastı Perşembe Yaylası sınırları içerisinde başlatılan bu vahim faaliyete son verdirmek için harekete geçin. Bugün sessiz kalırsanız, yarın tarih önünde bunun hesabını veremezsiniz!” açıklamasında bulundu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.