SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ’NİN ADAYLARI BELLİ OLUYOR

Ordu’da AK Parti'de belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli kriterlerden biri olan temayül yoklamasına çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
AK PARTİ’NİN ADAYLARI BELLİ OLUYOR

Toplam 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesine aday adayı olan isimler delegelerin oylarıyla belli olacak.
Ordu’da'da temayül yoklaması heyecanı başladı. 19 ilçe ve büyükşehire talip olan aday adayları için temayül yoklaması bugün başlıyor. Altınordu Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan yoklamaya il ve ilçe delegeleri katılacak. 19 ilçe ve Ordu Büyükşehir Belediyesine aday adayı olan toplam 115’i aşkın isim arasından delegelerin oylarıyla belli olacak. Elektronik ortamda yapılacak olan yoklamaya saat 17.00'de sona erecek. Yoklama bittiği anda sonuçlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekranına yansıyacak.
HAZIRLIKLARDA SONA GELİNDİ
Temayül yoklaması ile ilgili Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş yaptığı paylaşımda: “TBMM KİT Komisyonu Başkanı, Aydın Milletvekilimiz Sn. Mustafa Savaş, Karabük Milletvekilimiz Sn. Durmuş Ali Keskinkılıç, Siirt Milletvekilimiz Sn. Mervan Gül ve Gençlik Kolları MKYK Üyemiz Sn. Derya Çıraklı ile birlikte, 2024 Yerel Seçimleri Teşkilat Temayül Yoklamasının yapılacağı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda incelemelerde bulunduk. Temayül yoklaması hazırlıklarında büyük bir emek ve özveri ile çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.