SON DAKİKA
Hava Durumu

CUMHUR İTTİFAKI’NDA GÜNDEM MADDESİ ORDU!

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Ordu İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
CUMHUR İTTİFAKI’NDA GÜNDEM MADDESİ ORDU!

Ziyarette Elitaş gündemine Ordu'yu aldı. Kahverengi kokarca, yapımı devam eden Ordu Şehir Hastanesi, ulaşım yatırımları ziyarette masaya yatırıldı.

AK Parti Ordu Milletvekilkeri İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, il ve ilçe teşkilatı Başkan Vekili Elitaş'a eşlik etti. Elitaş'ı burada MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, il ve ilçe teşkilatı karşıladı. Başkan Özçelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ORDU’NUN SORUNLARI VE YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Elitaş ziyarette gündemine Ordu'yu aldı. Kahverengi kokarca, yapımı devam eden Ordu Şehir Hastanesi, ulaşım yatırımları hakkında istişarelerde bulundu. Cumhur İttifakı'na değinen Elitaş, "Müthiş bir birlik ve beraberlik içerisindeyiz" dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Milletvekili Şanlıtürk ise heyete ziyaretleri için teşekkür ederek; "AK Parti'nin "Türkiye Buluşmaları" temalı programı kapsamında Ordumuza gelen heyeti, İl Başkanımız Sn. Mehmet Özçelik ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; İl Başkanlığımızda misafir ettik.  AK Parti Genel Başkan Vekili Sn. Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Sn. Hacı Turan, Ak Parti MKYK Üyesi Sn. Fahrettin Yahşi, Ordu Milletvekilleri Sn. İbrahim Ufuk Kaynak, Sn. Mustafa Hamarat ve Genel Başkan Vekili Başdanışmanı Sn. Bilal Arpaguş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Cumhur İttifakı sarsılmadan yoluna sağlam ve emin adımlarla devam ediyor ve edecek.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.