SON DAKİKA
Hava Durumu

DERVİŞOĞLU ORDULU BAŞKANI YANINA ALDI

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç’e Fatsalı Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından önemli görev verildi. Genel merkezde görevlendirilen Genç’in yerine ise Fatih Titiz getirildi. 

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
DERVİŞOĞLU ORDULU BAŞKANI  YANINA ALDI

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Genç şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Başkanımız Sn. Hasan Toktaş'ın teklifi, Kıymetli Genel Başkanım Sn. Müsavat Dervişoğlu'nun oluruyla, İYİ Parti Genel Merkezi'mizde görevlendirilmiş olmam nedeniyle İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Öncelikle, Kurucu İl Yöneticiliğinden, sıradan üyeliğe, İl Başkan Yardımcılığından İl Başkanlığına kadar her kademesinde yedi yıl boyunca gurur ve onurla çalıştığım İYİ Parti Ordu Teşkilatının tüm üyelerine, 1,5 yıl önce yapılan kurultayda beni İl Başkanlığına layık gören kurultay delegelerimize, birlikte yola çıktığım İl Yönetimime teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Genç sözlerine şu şekilde devam etti; “Gerek jeolojik, gerek siyasi depremler, kırılmalar, çok zorlu biri genel, biri yerel olmak üzere iki seçim, biri olağan, biri olağanüstü iki kurultay ile geçen çok zorlu 1,5 yılda, elimden gelenin en İYİ sini yaparak başarılı olmaya çalıştım. Umarım sizlere layık olmayı başarmışımdır. Bu zorlu süreçlerde kimseyi kırmadan, hakaret etmeden, küstürmeden, parti içi birlik ve beraberliği sağlamaya, çocuklarımızın daha İYİ bir geleceğe sahip olduğu bir ülkede yaşayabilmeleri için çalıştım, çalışmaya devam edeceğim.” diye konuştu. 

"İYİ PARTİ’Yİ ORDU’DA BAŞARILI YAPACAĞIZ”

Genç: “Teşkilat İşleri Başkanlığımızın yeni yapılanma sürecinin hızla yapılmasını istemesi sonucu, istişare etmeye fırsat bulamadığım teşkilat mensuplarımız kusura bakmasınlar, haklarını helal etsinler. Yeni İl Başkanımız Sn. Fatih Titiz'e başarılar diliyorum. Kendisine destek olarak, İYİ Parti'yi Ordu'da daha başarılı yapmak için birlikte çalışacağımı belirtmek istiyorum. Tüm Teşkilat mensuplarımızla beraber daha İYİ bir Türkiye, daha İYİ bir Ordu mücadelemiz devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.