SON DAKİKA
Hava Durumu

EVKAF MAHALLESİNE İDDİALI ADAY

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Fatsa’da Muhtar adayları netleşmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2023 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
EVKAF MAHALLESİNE İDDİALI ADAY

Son olarak Evkaf Mahallesinden Murat Sarıdaş adaylığını açıkladı. Sarıdaş iddialı adaylığa iddialı çıkarak Evkaf’a yapacağı hizmetleri sıraladı.

7’den 70’e tüm mahalle halkı için gecesini gündüzüne katacağını ifade eden Muhtar Adayı Sarıdaş, “Mahalleme hizmet etmek, halkımızın ve mahalle sakinlerimin isteği doğrultusunda muhtar adayı oldum. Öncelikli projelerimden biri ise mahallemdeki sorunları çözüme kavuşturmak adına sürekli Fatsa ve Ordu Büyükşehir  Belediyesi ile iletişim halinde olup bu sorunları çözüme kavuşturmaktır. Güçlü aza kadrom ile birlikte sorunları çözüme kavuşturacağız. Mahalle sakinlerimden destek bekliyorum” dedi.

Sarıdaş , “Uzun zamandır ikamet ettiğim mahalleme hizmet etmek için muhtar adayı oldum.Adaylık sürecinde özellikle mahalle büyüklerimin telkinleri etkili oldu.Sabit bir yerimin olması ve sürekli burada bulunmam dolayısıyla hemşerilerimin rahatlıkla ulaşabileceği bir konumdayım. Tüm mahalle sakinlerine selam ve saygılarımı sunuyor destek ve dualarını bekliyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.