SON DAKİKA
Hava Durumu

“HER ZAMAN OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ”

TBMM İdari Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Şehir Buluşmaları kapsamında AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
“HER ZAMAN OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ”

İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, önceki dönem İlçe Başkanı İsa Yüksel ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla birlikte 3 Kademe Teşkilat Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Kibar toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bu kutlu yolda, milletimize daha iyi hizmetler sunmak ve geleceğimizi hep birlikte inşa etmek için her zaman omuz omuza yürüyoruz.” dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından il ve ilçe teşkilatlarınca, "vatandaşın nabzının tutulduğu, milletin sesine kulak verildiği" Şehir Buluşmaları gerçekleştirilmiyor devam ediyor. Bu kapsamında, bakanlar, MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçe teşkilatı tarafından düzenlen programlarda, AK Parti'nin 21 yılda yaptığı eser ve hizmetler anlatılarak, ülkenin her köşesinden istek ve beklentilere kulak verilmeye devam ediyor.

“AMAÇ MİLLETİMİZE DAHA İYİ HİZMETLER SUNMAK”

Bu kapsamda ilçemiz Fatsa’yı ziyaret eden TBMM İdari Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki heyetin katılımıyla 3 Kademe Teşkilat Toplantı gerçekleştirildi. Toplantı ile ilgili Başkan Kibar; “Milletvekilimiz Sn. Hasan Turan, İlçe Başkanımız Sn. Yasin Sarıçiçek, önceki dönem İlçe Başkanımız İsa Yüksel ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte 3 Kademe Teşkilat Toplantımızı gerçekleştirdik. Bu kutlu yolda, milletimize daha iyi hizmetler sunmak ve geleceğimizi hep birlikte inşa etmek için her zaman omuz omuza yürüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.