SON DAKİKA
Hava Durumu

“TÜRKİYE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yerel Seçimlerin en önemli kriterlerinden olan temayül yoklaması bugün AK Parti cephesinde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
“TÜRKİYE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu ve İlçelerinde Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinde en önemli faktörlerden olan AK Parti temayül yoklaması gerçekleşiyor.
Altınordu Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen temayül yoklamasına katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, oyunu kullandığını belirtti.
Başkan Kibar, Bugün, Türkiye'nin geleceğine katkı sağlamak adına önemli bir adım daha attık. AK Parti'mizin gerçekleştirdiği temayül yoklamasına katılarak, demokratik hakkımızı kullanarak oyumuzu verdik. Güçlü Türkiye idealine inanan ve bu yolda daha aydınlık yarınlara yürümek için çalışan AK Parti ailemize olan inancımızı, bu demokratik süreçte bir kez daha gösterdik.” dedi.


AK Parti bünyesinde gelecek için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Partimizin misyonu doğrultusunda daha güçlü, daha birlikte hareket eden bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, partimize ve ülkemize hizmet etme sorumluluğunu taşıyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Geleceğimizi inşa etme yolundaki bu önemli adımda birlikte olmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.