SON DAKİKA
Hava Durumu

YILMAZ: “HİÇBİR ENGELE TAKILMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, Altınordu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
YILMAZ: “HİÇBİR ENGELE TAKILMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantı ile ilgili paylaşım yapan Yılmaz: “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu liderliğinde, önümüze konulan hiçbir engele aldırmadan; milletimizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz!” dedi. 

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ardından Fatsalı hemşehrimiz Müsavat Dervişoğlu tarafından İYİ Parti’de ikinci adam konumuna getirilerek, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Enver Yılmaz, Altınordu İlçesinde partililerle bir araya geldi. 

“TEŞKİLATIMIZLA BİR ARAYA GELDİK”

Düzenlenen toplantı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Yılmaz: “İYİ Parti Altınordu ilçe başkanlığımızda kıymetli teşkilat üyelerimizle bir araya geldik. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu
liderliğinde, önümüze konulan hiçbir engele aldırmadan; milletimizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz! Her geçen gün daha da büyüyecek, tüm teşkilatlarımızla birlikte, ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. İlimiz ve ülkemiz için büyük bir gayretle çalışan İlçe başkanımız Adnan Ateşoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımıza teşekkülerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.