SON DAKİKA
Hava Durumu

BEŞİKTAŞ’TA ZORLU SÜREÇ

Trendyol Süper Lig’e Şenol Güneş yönetiminde başarılı bir başlangıç yapan Beşiktaş, Şenol Güneş sonrası takımın başına geçen Burak Yılmaz ile hedefi tutturmaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
BEŞİKTAŞ’TA ZORLU SÜREÇ

 Sezona iyi bir başlangıç yapan, ligde ilk 3 maçında mağlubiyet yaşamayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de elemeleri başarılı bir şekilde geçerek gruplara kalan siyah-beyazlı ekip, son dönemdeki istikrarsız görüntüsüyle sıkıntılı günler yaşamaya başladı.

Lig'de istikrar yakalamakta zorlanan, Avrupa'da galibiyete hasret kalan siyah-beyazlı ekip, yönetim kurulunu olağanüstü genel kurul kararı almasına neden oldu.

Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'deki son 3 maçında 2 galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. İstanbulspor ve Gaziantep’i 2-0'la geçen karakartallar, derbide Galatasaray'a 2-1 yenildi.

Ligde son 7 maçta 3 kez mağlup olan Beşiktaş, lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisinde bulunuyor. Süper Lig'de 6 galibiyet, bir beraberlik ve 3 mağlubiyetle 19 puan toplayan siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe, Galatasaray ve Adana Demirspor ardından 4. sırada yer alıyor.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.