SON DAKİKA
Hava Durumu

OKÇULUK ALANINDA İNCELEME YAPILDI

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Fatsa’ya geldi. Fatsa Belediyesini ziyaret eden Abdullah Topaloğlu, Fatsa Belediye Başkanı ile beraber Okçuluk Kamp alanında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2023 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2023 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
OKÇULUK ALANINDA İNCELEME YAPILDI

Millet Bahçesi alanının yanına yapımı hızla devam eden Okçuluk Kamp alanında inşaat çalışmalarını gezen Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu’na Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar tarafından alan hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Sporun ve sosyal etkinliklerin gücüyle daha sağlıklı ve mutlu toplum inşa ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Sayın Abdullah Topaloğlu misafirimiz oldu. Ardından gençlerimizin ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamın tadını çıkarırken keyifli zaman geçirebileceği, hem bedensel hem de zihinsel gelişimi destekleyen, Okçuluk Kamp alanımızın inşaatında incelemelerde bulunduk.

Geleceğin teminatı olan gençlerimize yönelik spor yatırımlarının önemini biliyor ve onların sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Onlara en iyi imkanları sunarak, hem bireysel hem de toplumsal düzeyde olumlu etkiler yaratmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda hayata geçirdiğimiz Okçuluk Kamp Alanımızda nice Mete Gazozlar yetişmesi ümidiyle... 

Okçuluk Kamp Alanımız Fatsa’mıza ve gençlerimize hayırlı olsun.” açıklamasını yaptı.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.